Skip to main content

Scheveningen, 16 September ‘24 — Met groot enthousiasme kondigen we aan dat Bob van de Burgt veilig en wel op het strand van Scheveningen is aangekomen. Vanmorgen om 6:45 uur startte zijn indrukwekkende surftocht naar Lowestoft in Engeland en weer terug. Ruim 18 uur later kwam om 01.45 Bob onder luid gejuich aan op een pikkedonker strand in Scheveningen. Een prestatie waarmee hij niet alleen zijn persoonlijke grens heeft verlegd, maar ook een fantastisch bedrag heeft opgehaald voor Stichting Spieren voor Spieren.

Een emotioneel ontvangst
Misschien wel het ontroerendste moment van de hele actie was de verrassing die op Bob stond te wachten. Lucas, de jonge ambassadeur van Spieren voor Spieren die een hoofdrol speelt in Bob’s actie, was speciaal voor Bob met zijn familie naar het strand van Scheveningen gekomen om hem te verwelkomen. De vreugde en dankbaarheid op het gezicht van Lucas en zijn familie maakten de terugkomst van Bob nog specialer en bevestigden de waarde van de missie.

Dank voor jullie steun tot nu toe
We willen iedereen bedanken die Bob heeft aangemoedigd, gevolgd en gesteund tijdens deze epische reis. Jullie betrokkenheid heeft een groot verschil gemaakt en heeft bijgedragen aan het succes van deze uitdaging. Bob kreeg de voorlopige stand overhandigd door Lucas. De dontatie teller staat inmiddels op meer dan €67.500.

One Comment

Leave a Reply