Skip to main content

Nadat Bob zijn eerste poging moest afbreken vanwege de onverwacht extreme omstandigheden op de Noordzee, kondigen we met veel enthousiasme een nieuwe en ultieme poging aan om zijn gedurfde surftocht van Scheveningen naar Lowestoft in Engeland en terug te volbrengen! Op maandag 16 september zal Bob om 06:45 uur het water op gaan vanaf Jumpteam Scheveningen.

Nieuwe start onder betere weersomstandigheden
Met betere weersomstandigheden zijn Bob en zijn team startklaar om de uitdaging opnieuw aan te gaan. Het doel is onveranderd. Het voltooien van de route van Scheveningen naar Lowestoft, Engeland en terug naar Scheveningen. Bijna 400 kilometer windsurfen over de ruige Noordzee, dwars door één van de drukst bevaren scheepvaartsnelwegen ter wereld. Het wordt een race tegen de klok om vóór het donker weer terug te zijn in Scheveningen.

Mis geen moment van alle actie
Volg Bob’s surftocht live, voorzien van deskundig commentaar door Eurosport-reporter en voormalig windsurfkampioen Seb van de Berg. De volledige actie is te volgen via een livestream op www.surfenvoorspieren.nl. Blijf op de hoogte en beleef het avontuur van dichtbij!

Kom Bob aanmoedigen!
We nodigen iedereen uit om Bob bij de start en bij zijn terugkomst op het strand van Scheveningen aan te moedigen. Jouw support betekent veel en zal Bob extra motiveren om deze heroïsche missie te voltooien.

Belangrijke details:

  • Startdatum & Tijd: Maandag 16 september om 06:45 uur
  • Verwachte Terugkomst: Tussen 18:30 en 21:00 uur op het strand van Scheveningen
  • Locatie: Jumpteam Scheveningen, Strandweg 3

Leave a Reply